Tiramisu
* 6-8 pers
- 2 bæger past. æggehvider
- 100 g sukker
- Piskes i en skål
- 2 bæger past. æggeblommer
- 500 g mascapone
- 1 spsk vaniliesukker
- Piskes i en skål
- De to cremer blandes sammen
- 2,5 dl stærk kaffe
- 3/4 dl Marsala vin (el. andet hedvin)
- 200 g Ladyfingers
- Kaffe og Marsala vin blandes sammen, og ladyfingers dryppes lynhurtig på begge sider (de skal ikke ligge i blød!).
Derefter lægger man halvdelen af de dryppede ladyfingers i et højkantet fad. Når man har et lag ladyfingers, putter man halvdelen af cremen på, lægger endnu et lag ladyfingers, og slutter af med det sidste creme.
Tiramisuen skal nu stå i køleskabet mindst 6 timer og gerne natten over.
Inden servering drysses den med siet kakaopulver og evt. chokoladespåner.
Dette er en supernem gæstedessert da man kan lave den dagen før eller om formiddagen (-:
|