Bettes Frozen Cheesecake
m. hindbærpure
Bunden: 15 Digestive kiks 4 spsk flydende el. smeltet marg. - kiksene knuses i en pose og samles lidt med den flydende margarine. - kiksesmuldret trykkes ud i en springform beklædt med bagepapir
Fyld: 2 dl sukker 6 past. æggeblommer el. 3 hele æg - æg og sukker piskes
200 g. neutral flødeost (philadelphia) 2 tsk. vaniliesukker 1 knivspids salt - piskes i
2,5 dl. fløde - piskes meget stift og vendes i
Fyldet lægges overpå kiksebunden og den sættes i fryseren :) tages op og sættes på fad 15-20 min. inden den skal spises :)
Hindbærpure: 1 1/2 dl vand 50 g sukker - puttes i en gryde og koges til lage (ca 5 min) 250- 300 g. frosne hindbær - puttes i gryden og koger med ca 5 min. - blandingen blendes og stilles i køleskabet
Velbekomme, bunden smuldre lidt, men det skal den :) Og den smager jo godt af den grund!
| |
Skal vi have noget til at starte med?!
Og hvad med hovedretten?!
Og kage til kaffen skal man vel også have?!
| |
|