STARTERS

MAIN MEALS

 CAKE CLUB

 

Kanelbunde m. mascarponecreme

SO SWEET

WINNIES DINER

HOME

  Info om de dejlige menuer:

Claes' sprøde kanelbunde m. mascarponecreme

 

Bunde:

125 g blødt smør

125 g. sukker

 

- piskes sammen

 

100 g mel

50 g mandel mel (meget finthakkede mandler, kan gøres i foodprocessor)

½ tsk. Bagepulver

1 tsk. kanel

 

- De tørrede ingredienser blandes sammen og røres i sukkermassen.

- Dejen deles i 2 og rulles ud så de passer i 2 springforme. Læg dejen på bagepapiret og læg en plasticpose ovenpå og rul ud med bagerulle, så klistrer dejen ikke fast! Puttes i springforme og bages ved 200 grader, til de er lysebrune ca. 10 min. (hellere for lidt end for meget!). Afkøles og tages ud af formene.

 

Creme:

250 g mascarpone

1 dl. Hyldeblomstsaft (koncentreret/ufortyndet)

- piskes sammen

 

1 ½ dl. Creme fraiche 38%

½ stang vanilie – kornene

 

- tilsættes og piskes til cremen er fast og glat.

 

Læg den ene bund på et fad og fordel cremen ovenpå i en ensartet lag, næsten helt ud til kanten. Læg den anden bund ovenpå og tryk let. Kagen sættes på køl og er skærbar næste dag!

 

Servere den evt. med

 

Hyldeblomst marinerede jordbær

 

500 g. jordbær

- deles i halve/kvarte

 

¼ stang vanilie-kornene

1 dl. Konc. Hyldeblomstsaft

1 dl. Vand

 

- piskes til lage

- jordbærrene trækker i lagen i mindst 1 time.

 

 

 


STARTERS»

Skal vi have noget til at starte med?!


MAIN MEALS»

Og hvad med hovedretten?!


CAKE CLUB»

Og kage til kaffen skal man vel også have?!


 

 

 

Winnielange.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use

Sing along

Loose, footloose
Kick off your Sunday shoes
Please, Louise
Pull me offa my knees
Jack, get back
C'mon before we crack
Lose your blues
Everybody cut footloose