STARTERS

SO SWEET

 CAKE CLUB

 

Spinatsalat m. gulerødder

MAIN MEALS

WINNIES DINER

HOME

  Info om de dejlige menuer:

Spinatsalat med nye ristede gulerødder, ærter og mandler

 

4 pers.

 

Ingredienser

  • 1 bundt gulerødder med top
  • 2 spsk smør
  • 200 g spinat
  • 1/2 bk. nye ærter
  • 1 spsk mayonnaise
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • salt og peber
  • 30 g mandler

 

 

Fremgangsmåde

Bræk toppen af gulerødderne, men lad lidt af det grønne sidde. Skrub dem godt og halver på langs. Smelt smørret på en pande og rist gulerødderne netop møre deri - de skal bibeholde lidt bid. Skyl imens spinaten godt og bræk den i mundrette stykker. Bælg ærterne.

Pisk el. 'shake' mayonnaise, olie, citronsaft/eddike, honning, salt og peber sammen og tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Bred spinaten ud på et fladt fad, fordel gulerødder og ærter over og dryp dressingen over. Hak mandlerne groft, rist dem på en tør pande, drys dem over og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

 

 


STARTERS»

Skal vi have noget til at starte med?!


SO SWEET»

Og hvad med desserten?!


CAKE CLUB»

Og kage til kaffen skal man vel også have?!


 

 

 

Winnielange.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use

Sing along

Loose, footloose
Kick off your Sunday shoes
Please, Louise
Pull me offa my knees
Jack, get back
C'mon before we crack
Lose your blues
Everybody cut footloose