STARTERS

SO SWEET

 CAKE CLUB

 

Kartoffelbåde m feta

MAIN MEALS

WINNIES DINER

HOME

  Info om de dejlige menuer:

Kartoffelbåde med feta og bagte peberfrugter

 

* 4-5 pers

1 kg kartofler (evt bagekartofler)
½ dl olivenolie
2 spsk citronsaft
2 tsk tørret oregano
400 g peberfrugter i forskellige farver
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
salt, peber
50 g sorte oliven med sten (kan undlades!)
75 g fetaost (i blok evt. Fetina)
evt. bredbladet persille
 

- Kartoflerne med skræl skrubbes, tørres, og halveres på langs, og skæres i smalle både.

De lægges I et ildfast fad og blandes med olie, citronsaft, salt, peber og oregano.

Bages ved 250 g til de er brune og møre, ca. 40 minutter.

- Peberfrugterne udkernes og skæres i tykke strimler, og blandes med olie, hakket hvidløg, salt og peber.

De bages samtidig med kartoflerne, men i et andet ildfast fad I ca. 30 minutter. De skal være let brændte og bagte.

 

Når kartoflerne og peberfrugterne er lettere afkølede, vendes de forsigtigt sammen i et af fadene.

 

Fetaen skæres i tynde flager eller smuldres over, og olivenerne lægges på til sidst.

 

Pynt evt. med bredbladet persille.

 

 

 


STARTERS»

Skal vi have noget til at starte med?!


SO SWEET»

Og hvad med desserten?!


CAKE CLUB»

Og kage til kaffen skal man vel også have?!


 

 

 

Winnielange.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use

Sing along

Loose, footloose
Kick off your Sunday shoes
Please, Louise
Pull me offa my knees
Jack, get back
C'mon before we crack
Lose your blues
Everybody cut footloose