STARTERS

SO SWEET

 CAKE CLUB

 

Laks med pesto og pistacienødder

MAIN MEALS

WINNIES DINER

HOME

  Info om de dejlige menuer:

Laks med pesto og pistacienødder

 



4 personer:


600- 800 g laksefilet/ lakseside
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg, finthakkede
et stort bdt. Basilikum, grofthakket
60 g parmesan, friskrevet
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
40-50 g pistacienødder eller pinjekerner

Hvis det er sommer: Varm grillen op. Bemærk: indirekte varme. ellers tænd ovnen på 200 gr.

Hvis fisken ikke er renset, så rens fisken og gå den efter for ben, fjern dem eventuelt med en pincet.

Pesto: Blend olivenolie med hvidløg, basilikum og parmesan til en ensartet puré. Smag til med salt og peber. Eller snyd og brug købe pesto :)

Pensl et stort stykke alufolie med olivenolie. Læg laksen med skindsiden nedad på alufolien. Smør pestoen på den ene side af fisken og drys hakkede pistacienødder over.

Læg den på grillen over indirekte varme, læg låget på og grill, eller put den i ovnen 20-25 min.


Kan serveres varm med lækker salat og nye kartofler eller kan serveres kold på en buffet eller som en skøn frokostret.

 

 


STARTERS»

Skal vi have noget til at starte med?!


SO SWEET»

Og hvad med desserten?!


CAKE CLUB»

Og kage til kaffen skal man vel også have?!


»

 

 

 

Winnielange.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use

Sing along

Loose, footloose
Kick off your Sunday shoes
Please, Louise
Pull me offa my knees
Jack, get back
C'mon before we crack
Lose your blues
Everybody cut footloose