STARTERS

SO SWEET

 CAKE CLUB

 

Langtidshævet bradepandebrød

MAIN MEALS

WINNIES DINER

HOME

  Info om de dejlige menuer:

Langtidshævet bradepandebrød

 

1 bradepande (nok til 8-10 pers.)

3 dl yoghurt naturel
4 dl lunkent vand
2 spsk olivenolie
15 g gær
300 g fintmalet durummel eller speltmel (ca. 5¼ dl)
1½ tsk groft salt
650 g hvedemel
1 spsk olivenolie til pensling

Bland yoghurt, vand og olie og rør gæren ud heri. Bland durummel med salt og rør det i væsken. Tilsæt hvedemel, og ælt dejen godt sammen. Den skal stadig være klistret. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir - med hænderne. Dæk den til og stil den i køleskabet natten over. Tag dejen ud og lad den efterhæve tildækket i ca. 1 time ved stuetemperatur. Pensl brødet med olivenolie, prik det med en gaffel og drys det med durummel. Bag brødet midt i ovnen - til det er gyldent.
 
Tip: Når brødet er penslet med olie kan man krydre det med friske og tørrede krydderurter, fx rosmarin eller egen favorit.

Bagetid: Ca. 25 min. ved 225°.

Perfekt til madbrød, som frokost tilbehør eller til lækre sandwiches :)
 

 

 

 


STARTERS»

Skal vi have noget til at starte med?!


SO SWEET»

Og hvad med desserten?!


CAKE CLUB»

Og kage til kaffen skal man vel også have?!


 

 

 

Winnielange.dk © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use

Sing along

Loose, footloose
Kick off your Sunday shoes
Please, Louise
Pull me offa my knees
Jack, get back
C'mon before we crack
Lose your blues
Everybody cut footloose